Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a jele is lehet, hogy megcsal ?
Ha a pasi par hónapos kapcsolat esetén kezdi mondani, hogy a szex nem elég változatos, es több mindent kéne beletenni, például lovagoljak. ( órál van )
Én azt éreztem, hogy jó a szex, de szerintem neki sok az opciója szexualis téren, ezert finnyás es arra gondolok, hogy valakivel jobb neki, azert szól.
Nem azert mert értékelem az őszinteséget es kommunikációt, de szerintem itt az is belejatszhat
Milyen opciókban gondolkodsz? Eddig az volt, hogy megcsal, most meg hogy nincs más lehetősége, csak a veled való misszionárius póz.
Basszus nem 3-asra, vagy gang-bang-re vágyik, és nem is análra, csak egy hétköznapi új pózra.
Tévedsz és erre fog rámenni nem csak a kapcsolatod de az életed is. Simán ki fog tenni a srác az ilyen paranoia miatt.
Azért szólt, mert szerinte az jó dolog és neked is az lenne. Ha lenne más nője és az megteszi neki neked fel se vetné és akkor neked csak megfogná a fejed teleélvezné a szádat oszt'jónapot. Értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!