Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok, ti is szerettek meztelenul aludni? Ha igen, mi vonz benne a legjobban?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 22:55
1/26 anonim válasza:
Nem. Érzékeny vagyok nyáron is a náthára, mivel éjjel van, hogy kitakarózom. Arról nem szól a kérdés, hogy lánnyal ér-e betakarózni? Ezt az áldozatot vállalom.
Tisztelettel.
2/26 anonim válasza:
Nő vagyok, meztelenül alszom. Egyszerűen mert nekem így kényelmes, nem látom értelmét, hogy felöltözzek. Nameg párom sem panaszkodik.
3/26 anonim válasza:
Nem, melltartó és bugyi legalább van rajtam, plusz póló vagy hálóing. Télen több réteg ruha 😄 egyébként nem szeretem ha pl ha a mellem nyomódik stb, így a kényelmes
4/26 anonim válasza:
Fiú vagyok, szeretek így aludni :)
Kényelmes, nem zavar semmi az alvásban.
6/26 anonim válasza:
Szeretek így aludni, szabadnak érzem magam, és jobban kipihenem magam. Másrészről ilyenkor még az erotikus álmok is gyakoribbak, amit sosem bánok. Most egy ideje egyedülálló is vagyok jelenleg, így meg amúgy is tökmindegy.
De ahogy az egyik hozzászóló írta, nővel én is szívesen takaróznék. Tisztelettel. :)
26/F
7/26 anonim válasza:
Nincs vele bajom, de többnyire veszek fel pizsamat, mert félek hogy meglát olyan akinek nem kéne. :D (Kolis szobatárs, család)
9/26 anonim válasza:
Így nem kényelmetlen ha éjjel áll a dákó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!