Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelt kérdés
Vannak jelek amik alapján úgy érzem, hogy megcsal a barátnőm viszont tagadja, hogy megcsalna. Nem tudom mitévő legyek, hogyan tudnám kideríteni. 24/F
2021. szept. 24. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Milyen jelek vannak? Úgy könnyebb válaszolni.
2021. szept. 24. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Többször előfordult már hogy nem volt kedve a szexhez, valamint az hogy időnként furán viselkedik velem, mintha nem is lennénk együtt, pedig már évek óta együtt vagyunk.
2021. szept. 24. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Csak azért mert nincs kedve? Több éves kapcsolatban vagyok én is és hidd el, hogy van amikor jobban kívánjuk a másikat és van, amikor meg csak belefásulunk a teendőkbe. Ez nem ok rá. Lehet csak valami újra vágyik.
2021. szept. 24. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát ne haragudj, de van hogy az embernek nincs kedve a szexhez. Akár férfi, akár nő az illető.
2021. szept. 24. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem az az elsődleges problémám, hogy nem mindig van kedve a szexhez, hanem az, hogy sokszor nem is foglalkozik velem amikor együtt vagyunk, hanem telefonozik vagy sorozatot néz.
2021. szept. 24. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Üdv a hosszú párkapcsolatban!😂 Ekkor már meg kell dolgozni azért, hogy minőségi időt tudjatok együtt tölteni, ennek ellenére mindenkinek szüksége van személyes térre is a kapcsolatában. Ezzel semmi baj nincs!
2021. szept. 24. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Én azt tenném, hogy írnék neki egy ismeretlen számról sms-t, mondjuk egy ismerősöm telefonjáról, ami nincs benne barátnőd névjegyzékében, hogy ma xy időben xy helyen találkozzunk és nem írod alá, csak úgy, hogy tudod ki vagyok. Egy smile a végén.

Attól függ, hogy barátnőd mit reagál. Ha el akar menni otthonról, akkor sanszos, hogy vaj van a füle mögött, nem beszélve arról, hogy mit mondana neked, hova megy. Ha barátnővel talizik, akkor tuti megcsal. Ha vásárolni, akkor is aggódhatsz. Eleve, ha elmegy az sms hatására, már fura. Írd oda, hogy majd a talin elmondod, miért erről a számról írtál.

2021. szept. 24. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!