Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki szexpartnerkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki szexpartnerkereső oldalon talált tényleg szexpartnert? (Tindert leszámítva) Melyik oldalon sikerült?

Figyelt kérdés
95% kamus azokon ahol én megfordultam.
2021. szept. 24. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

nekem itt

budapesti férfi

2021. szept. 24. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

GoldenGate-en és Eropolison is sikerült eddig. Bár elég ritka ha összejön.

Szóló férfiként minden szempontból nehéz. Nekem mondjuk nagyon ritka méretem van (20/6 cm) és én vonalzós képet is feltöltöttem róla, tehát nem csak bemondtam. A farokról se elég csak egy képet beilleszteni, hanem azért jó ha a tested is látszik mellé.

Ez még mindig nem elég, ha mellé nem vagy helyes vagy sportos alkatú.

Nőknek és pároknak jóval könnyebb keresni, bár pároknak is nehéz szóló nőt találni...

2021. szept. 24. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Találtunk a szexrandi.hu szexbarát.hu és a kupak.hu n
2021. szept. 24. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Mit szeretnél találni?

Barátnőt? Ha elég időt raksz bele akkor lehet, mert sok a nézelődő aki csak beszélgetni van fent.

Szexpartnert, az már kicsit húzósabb mert gondolom azért keresel neten, mert viszonylag gyorsan akarnál valakit találni. Márpedig akkor kb. 2 választásod van, vagy kinézel magadnak egy csatakancát aki bárkivel lefekszik és az össze is fog jönni vagy a sok kamus között keresed az igazit.

2021. szept. 24. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Én itt és az anotalkon
2021. szept. 24. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Adultpixien igen... Sajnos csak egy éjszaka volt, mert vidéki és csak egy céges rendezvényen volt Bp-en.
2021. szept. 24. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a szexrandi.hu oldalon találtam többször is.
2021. szept. 24. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És ott van a vágyaid.hu is
2021. szept. 24. 13:59
 9/9 anonim válasza:

Goldengate és a Viszony talán a két “legnormálisabb” oldal erre a célra.

Viszonyon több a kamu profil, de egész könnyen ki lehet szűrni.

Férfiként nem egyszerű egyébként szexpartnert találni online, az arányok miatt. A nőknek bőven van lehetőségük válogatni és hát ezért nem is lehet őket hibáztatni.

Sok sikert!

2021. okt. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!