Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány így jellemzi velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány így jellemzi velem a szexet az rossz?

Figyelt kérdés
Ha azt mondja utólag, hogy velem semmilyen nem volt a szex, az ugyanazt jelenti, mintha azt mondaná hogy nagyon rossz volt velem, vagy attól azért jobb volt, de mégsem volt az igazi?
2021. szept. 24. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Mivel a szex eszméletlen jó dolog, ehhez mérten a semmilyen egy burkolt rossz szex. Volt már többször is, hogy nem élveztem el szex közben, de még az is rohadt jó aktus volt.

"Semmilyen" partnerem még nem volt.

2021. szept. 24. 00:40
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem jó
2021. szept. 24. 00:48
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Talált, süllyedt, ez biz' barátom azt jelenti hogy rossz volt neki, csak az emberek nem szeretnek konfrontálódni, másokat megsérteni ezért időnként metanyelven beszélnek. Vissza kellett volna kérdezned, hogy miért mondja - ugyan többször már megdugni nem fogod, de hátha mond neked hasznos infót amiből tanulni tudsz.
2021. szept. 24. 01:15
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez azt jelenti hogy rossz volt, csak próbált finomabban fogalmazni.
2021. szept. 24. 07:43
 5/9 A kérdező kommentje:
FUra, mert megszokta mondani ha szar volt, eléggé szabad szájú
2021. szept. 24. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
AZ bizony azt jelenti hogy nagyon rossz veled a szex.
2021. szept. 24. 11:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Na és mitől szar egy szex?
2021. szept. 24. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Ezt miért tőlünk kérdezed? Nem mi szexeltünk veled.

Szar lehet egy szex ha figyelmetlen a pasi, hamar elélvez, béna, ügyetlen, nincs benne szenvedély, nem izgat fel eléggé stb stb.

Ha neked azt mondta hogy semmilyen volt a szex akkor szerintem az a probléma hogy unalmas vagy az ágyban, nem tudod felizgatni rendesen, túlságosan "vérszegény" a szex veled.

2021. szept. 24. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Nyaltam jó alaposan nem kapkodva, bár igaz úgy rá voltam izgulva én csak dugni akartam mint a gép
2021. szept. 25. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!