Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják ezt az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt az emberek, hogy verseny?

Figyelt kérdés

Minél előbb, minél több emberrel járni és/vagy lefeküdni.

Mindig azt kérdezgetik, hogy van-e valakid….

Azon siránkoznak, hogy nem elég emberrel voltak együtt.

Én úgy gondolom, hogy ez nem a siker, és szépség kulcsa.

2021. szept. 22. 22:14
 1/5 A kérdező kommentje:
azt*
2021. szept. 22. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, aztán olvasod itt, hogy ú... nem tudok vele lefeküdni, mert már HÁROM pasija is volt előttem! És csak arra tudok gondolni!

Meg: kiderült, hogy a fél iskolát meghúzta előttem, de én szeretem! Mit csináljak, szakítsunk?

Nincs itt semmilyen verseny igazából, csak a két véglet szokta kicsapni a biztosítékot (kivéve ha valaki szerint minden nő krva, aki nem vele szexelt először) a normálisabbaknál.

2021. szept. 22. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gondolják ezt az emberek. Ha igy látod akkor nagyon rossz a társaságod. (Nem azt mondom, hogy nincs ilyen, csak annyit, hogy nem általános!!)
2021. szept. 22. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes felfogásúak gondolkodnak így, mint amikor a gyerekek felvágnak egymás előtt, hogy "az én apukám ennyit keres, nekem meg ennyi-annyi játékom van". Nem azt mondom, hogy nem létezik ilyen a felnőttek világában, még az én baráti társaságomban is van ilyen ember, aki listát vezet arról, hogy hány lánnyal feküdt le.
2021. szept. 22. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Kipcsak Viktor is arra buzdítja a nípet, hogy gyártson gyereket, ahhoz meg társ kell, akik tutira nem kompatibilisek egymással.
2021. szept. 23. 07:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!