Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez elég a csajnak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez elég a csajnak? Vagy kevés vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok a csajom 18.

Mostanában párszor együtt voltunk és azt mondom viszonylag gyorsan mentem el (kb 10 perc), de ebben benne volt az előjáték is.

Abban szerencsés vagyok, hogy a csajom baromi könnyen elmegy, most az előjáték közben 2-szer az aktus alatt szintén 2-szer. Ő azt mondja nagyon jó neki de mégis frusztrál, hogy nem birom tovább.

Régen sok felnőttfilmet néztem, ezért lehet, hogy ilyen gyorsan elmegyek?

Mostmár kb 1 hónapja semmi.

Mit tegyek, hogy tovább bírjam?

Nem akarom olyan sokáig max 30-40 percig az már elég lenne és én is elégedett lennék.

2021. szept. 22. 21:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Szexben sose a teljesitmény a fontos , hanem a minőség.
2021. szept. 22. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:
15%
10 perc? Én ha 5 percet bírom, már örülök, és nem 18 vagyok :)
2021. szept. 22. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
nyalsz sokat?
2021. szept. 22. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
10 perc előjátékkal? Hát az úgy elég sovány
2021. szept. 22. 21:30
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Max 30-40 perc, nem olyan sok. Hát örülnének neki sokan (nem én). Egyébként nem biztos, hogy elmegy, sokan hazudnak, csak mondom ...
2021. szept. 22. 21:31
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
10 perc előjátékkal vicc kategória.
2021. szept. 22. 21:33
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Verd ki előtte
2021. szept. 22. 21:39
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk az előjáték majd egy óra .

Aztán már igaz nem tart sokáig az aktus.

2021. szept. 22. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Akkor mit mondjak én haver?

Nekem az átlag szex kB 30-50 másodperc. Amint beteszem vége is. Sajnos gyűlnek a felhők már a fejem felett, nagyon elégedetlen a párom már és teljesen kihat a kapcsolatunkra.

Ha azt mondja a csaj, hogy oké így, akkor az tuti nem okez, nekem is az elején azt mondta a párom, hogy oké így, így is jó, komolyan olyan atélésel, hogy én magam is elhittem, hogy na igen, ez igen, azért tudok még, 50 másodperc, így is jó vagyok...

Aztán kiütközött a második évben a dolog.

Én azt tanácsolom neked, hogy örülj ennek a 10 percnek is. De muszáj lesz ráfeküdnöd erre a dologra nagyon, olvas utána, neten, vagy könyvtárban szakirodalmi és pszichológia oldalról is olvass és tudakolj utána és cselekedj.

Nem egyszerű, de ha időt és energiát szánsz rá szerintem kitudod magad hozni ebből és nem kell agyalj azon, hogy elég e a 10 perc neki vagy sem.

2021. szept. 22. 21:53
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
Veszélyes helyzet
2021. szept. 22. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!