Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg a szexet, ha a pasi nagyon kevés ideig bírja és egymenetes?
Az a baj, ha nem is érdekli a nőt a szex, de ha ritkán is, de szexelnek, gondolom orgazmust akkor azért akar.
Neked van orgazmusod, és ha a párod gyorstüzelő lenne akkor nem hiányozna? Most hogy éred el az orgazmust?
Köszi a normális válaszokat, nagyon hasznosak és tanulságos.
"ovábbá, megszakítással (kihúzod és vársz kicsit), elszorítással (belső izmokkal, vagy kézzel, vagy gumigyűrűvel) megfelelő gyakorlás után sokáig lehet húzni.
Ezek mind tanulható technikák."
Igen tudom, ez az egyik dolog, amit leggyakrabban gyakorlok az elmúlt 10 évben, de egyszerűen nem megy. Hiába állok meg, ha 1 perc múlva folytatom, 2 rántás, és kész vagyok, nem az van, hogy utána megint percekig bírom. Tudom, hogy tanulni lehet, meg minden, de azt hiszem, ez nem mindenkinek megy. Gondoltam létezik azért olyan nő, aki ezt eltudja fogadni. A libidóm nagy, meg minden, de 1 menetre.
Más lenne a szexuális vágyad, ha valaki csinálna neked orgazmust, csak megfelelő partner kell, és légy, hozzá őszinte, hogy hogy fogjon hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!