Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú, akit így begombolva is felizgat az ilyen ing egy lányon?
Ebben mi a szexi?
Ha jól néz ki a lány (arca) akkor még az is lehet. De így külön az ing nem szexi
Nekem tetszik a kép ;)
Az ing is jó, és a csaj is. Nyilván nem az ing végett indulnák be..
(36/F)
Számomra ez a kép nem szexi női szemmel. Ha valóban szexi szeretnél lenni és ilyen vékony vagy, akkor én tanácsolnék egy melltartót, amivel egy kicsit nagyobbnak tűnnek a melleid, valamint egy olyan fazont, ami alapjáraton "húzott" ing, tehát rásimul a testedre, kiemelni a derekad és nem tud gyűrődni. Véleményem szerint nem gond, ha egy nő nadrágot hord, de akkor érdemes magassarkút húzni. Esetleg kösd kontyba vagy copfba a hajad, használj a bőrtónusodhoz illő kicsit élénkebb rúzst egy kis szempillaspirállal (ha nem szeretsz sminkelni legalább ennyit), és számomra így ilyen alakkal nagyon vonzó lehetsz :) De úgy gondolom férfi szemmel is csinosnak hatnál.
23/N/Bi
Igazából a rövidúju ing annyira nem szép. Se nőn se férfin.
Ha nem áttetsző az ing, akkor nekem úgy tetszik nőn, ha be van tűrve, főleg egy hosszabb derekú nadrágba, mert szépen kiemeli a derekát. Azt kell kihangsúlyozni ami szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!