Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben, ha ezt tapasztalnátok a párotokon?
Orális szexnél azt érzem a páromon, hogy unja, csak kényszerből nyal, de full unalom az egész neki. Párszor rászóltam, hogy nekem nem jó úgy,ahogy csinálja, mert kb 1-2 percig nyal hamar gyorsan, azzal nem foglalkozva, hogy én nekem úgy jó-e vagy nem, és amikor szólok neki, hogy hogyan kellene, csinálja, de totál unalom az egész neki, úgy érzem nem érdekli egyáltalán. Meg pl csinálja mondjuk kb 10 percig és megkérdezi, hogy ennyi elég lesz vagy még? Totál lelombozó az egész nekem, nem tudok felizgulni sem.
Ti ilyen helyzetben türelmesek lennétek vagy hagynátok , vagy ha lenne egy olyan ember, akivel jó a szex a háta mögött inkább szeretőt tartanátok?
25N
Szerintem hatásos lehet, ha a kezedbe veszed az irányítást. Legyen ő alul, ülj az arcára, úgy jobban tudod irányítani,hogy mi hol és milyen intenzíven jó neked plusz valószínűleg neki is izgatóbb lenne ez a póz.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!