Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok maximum hány éves pasival szexelnétek?
Max 70
Legfiatalabb 2 évves idősebb volt, legidősebb 26 évvel idősebb.
24N
Eddig a legfiatalabb 20 volt. (ekkor még csak 15 voltam
A legidősebb 46.
Maximum 50 éves pasival szexelnék.
23l
Nem kérek ajánlatokat!!
Hogy én hogy imádom az ilyen lányokat! 😍🥰
50Ffi
Eközben a valóság, hogy a 23 éves lányok már öregnek tartanak úgy, hogy kinézek vagy 25-nek.
33F
43 vagyok, nem nézek ki 40-nek szerintem. a társkeresőn 37-38-nál fiatalabb nő elvétve nézi meg a profilomat, legfiatalabb nőm eddig 6 évvel volt fiatalabb nálam. Rohadtul nem tűnik úgy mintha a huszonéves korosztály egyáltalán férfiszámba venne még.
Szóval sztem akik itt 20-30 évesként az 50-es paliknál lövik be a felső határt, azok úgy értik, hogy "50 is lehet, ha úgy néz ki mint Matthew McConaughey"
Társkeresőn ne is várd el h a fiatalok olyan sokan lesznek mint mondjuk egy buliban.
+Attól függ h milyen társkeresőn vagy fent, és igen azért a külső is fontos nem csak h ki hány éves, de tuti te is bejössz a fiatalabb csajoknak csak nem jó helyen keresgélsz.
#14 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!