Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, konkurenciát láttok egy szex közben használt segédeszközben, vagy izgat titeket, ha a nő/ti használja szex közben? Szoktatok olyat, hogy nem kerül sor behatolásra a péniszetekkel és csak segédeszközzel elégítitek ki?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy az én párom elutasítóbb ebben a kérdésben, vagy más férfiak is hasonlóan vélekednek.2021. szept. 19. 14:56
1/11 anonim válasza:
Izgazó szerintem a segédeszköz is. Az a lényeg hogy a partner is élvezze a szexet.
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem látok benne konkurenciát, inkább izgatónak találom. És igen, volt már olyan hogy csak segédeszközzel.
3/11 anonim válasza:
Nem látok benne konkurenciát.
4/11 anonim válasza:
pasim imádja rajtam használni, plusz élvezet, nem konkurencia
N
5/11 anonim válasza:
Én inkább azért megdugom ha lehet, már volt már rá példa hogy a nők elővett egy 25 centis fekete műf..zt, megmondtam neki hogy becsülje meg mert vele fog jatszadozni ezután nem velem... Kifejezetten sértő volt, szakítottam vele...de ez a nő amúgy sem volt normális szóval M1.
6/11 anonim válasza:
Miért látnék egy eszközben konkurenciát? Akkor ennyiből a keze is konkurencia ha használja? 😄
Arra jó hogy izgalmasabbá tegye a szexet. Neki is jó, nekem is.
7/11 anonim válasza:
Akinek nincs önbizalma, annak kínos ez, hogy egy gép nagyobb élvezetet ad. Mi szeretjük, csak vigyázni kell, mert párom hajlamos hamar eldurranni, ha valami rezgős van bennem, rajtam.
8/11 anonim válasza:
Mi köze van ennek az önbizalomhoz? Ha egyszer velem nem tud önmagában kielégülni, akkor hagyom a p..ba és keresek olyat aki igen...megint ez a női agy.
9/11 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy önmagában nem tud kielégülni, hanem, hogy a férfi nem elég jó, hogy kielégítse. Annak már van köze az önbizalomhoz.
10/11 anonim válasza:
Nem érzek konkurenciát, és örömmel izgatom vele, vagy nézem, ahogy ő csinálja. Egyrészt imádom nézni, ha élvez, másrészt kiélem a 2f/1n hármas fantáziámat, amire a párom nem nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!