Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti ezt megérzitek? 20/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezt megérzitek? 20/F

Figyelt kérdés

Nagyon vágyom már a szexre, viszont az a helyzet, hogy én az ágyban nem egy domináns pasi vagyok, sőt enyhébben alárendeltnek mondanám magam. (Nincs semmilyen eltúlzott beteg vágyam, semmi fizikai erőszakra nem izgulok, csupán szeretem, ha szolgálhatom a nőt és azt csinálom neki, amit ő mond, ezzel örömet szerezve neki)

Viszont úgy tudom, a csajok többsége domináns pasira vágyik. Sokszor volt már, hogy elkezdtem ismerkedni csajokkal, az eleje jól ment mert amúgy az életben határozott vagyok, aztán amikor a szexről kezdtünk írkálni, még valaki akkor is megérezte, hogy nem domináns vagyok, ha nem mondtam el neki a dolgokat. Meg olyan is volt, akivel leírtuk egymásnak a vágyainkat, és először örült neki és tetszett neki, azt mondta ilyen pasival még nem találkozott, mert a legtöbben csak önzőek, stb és jó hogy én ilyen vagyok, aztán meg pár nap után teljesen eltűnt.

Akkor ez tényleg nem is nagyon jön be senkinek?

2021. szept. 19. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én sub vagyok, viszonylag gyorsan kiszúrom, ki az akk domináns. De figyelj ez szerintem nem baj. Végülis miért szeretnél olyan nővel lenni, akivel nem illetek össze? Felesleges megjátszani magad vagy titkolózni. Az mennyivel jobb, ha az eldő szex közben ábándul ki? Semennyire. Lesz majd olyan, akit nem zavar ez az enyhe sub hajlamod:)
2021. szept. 19. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez érződik a másikon valamilyen szinten
2021. szept. 19. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!