Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok! Több év házasság után is leszopjátok a férjeteket? És nem pettingre gondolok, hanem úgy rendesen.
8,9:
Privátozott a kérdező?
10:
Hogy érted?
Én nem privátoltam senkinek és nem pontoztam le senkit. Köszönöm a válaszokat. Bár azt írhattátok volna, hogy hány év után is/sem...
Meg tényleg az olyan érdekelt volna aki csak úgy, hogy "semmit nem kap cserébe"
"Meg tényleg az olyan érdekelt volna aki csak úgy, hogy "semmit nem kap cserébe""
Miért?
Jaa az akkor nem játszik akinek a férje imádja kényeztetni úgyszint a feleséget, és nem bírja ki hogy ne "viszonozza"? Van ilyen férfi ;) . Egy házasságban pláne fontos a kölcsönösség.
20 év után is persze. Önzetlenül is megteszem. Azaz megtenném, de férjem nem bírja ki, hogy ne viszonozza. Nagyon szereti az orált, de mindig kölcsönösség lesz belőle, a végén meg szexel végződik.
Roppant ritka, hogy "sikerüljön" csak simán orállal kényeztetnem, és ne legyen semmi több. :)
Szoktam kényeztetni, olykor nincs viszonzás sem, mert pl. menstruálok (olyankor nem szexelünk). Viszont egy aktusnál 3-4 orgazmusig meg sem állunk, tehát meg ìgyis jóval többször élvezek el mint ő, no nem mintha számolnánk. Abszolút figyelmes partner.
10 év házasság
Igen. A legtöbbször így ér véget a szex nálunk.
30 év után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!