Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jellemez egy aszexuális nőt? Külsőre felismerhető?
Miért lenne egy aszex tomboy?
Amúgy nem. Ezt nem lehet felismerni.
Jah és még valami. Az aszex azt jelenti hogy NEM akar szexet. Tehát nem azt hogy makacs hanem azt hogy NEM akar.
Remélem sikerült megérteni :)
Nem lehet felismerni. Én aszex férfi vagyok. Rólam sem lehet tudni ránézésre. Szeretek igényesen kinezni, használok parfűmöt, sőt a csajokkal is eldumalgatok.
Egy aszex lány is ölzözhet vonzóan. Mert itt sokan azthiszik h egy aszexnek nem tetszhet valaki. Nekem is sok lany tetszik. Csak nrm aza gondolatom h "de megdugnám". Mert az hidegen hagy. Ölelni, csókolni szeretek. De a szex nem érdekel. Attól, hogy valaki a borsó főzeléket nem szereti, még nem az jön, hogy abszolút nem eszik főzeléket, a krumpli főzeléket még szeretheti :D (remélem erthető a lényege)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!