Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy amikor szexeltetek, a lány meztelen testének látványa valamiben csalódást okozott?
Pl.
Kisebb volt a melle mint amire számítottatok.
Rosszabb volt az alakja.
Kövérebb vagy soványabb volt amilyennek a ruhában tűnt.
Túl sok volt rajta a narancsbőr
Sorolhatnám…
Ha volt ilyen, mit csináltatok? Nem állt fel? Megbántátok, hogy összeköttetés vele? Mi járt a fejetekben? Esetleg elhagytátok ezután?
Kérlek válaszoljatok őszintén
Ilyen típusú csalódás sosem ért, hogy kisebb mell, több zsírpárna, vagy narancsos bőr. Egyrészt sosem értettem ezt a kisebb mell dolgot, férfi vagyok, nem vak, pontosan tudom az előtt, hogy levenném a melltartót, hogy mire számítsak.
Olyan csalódás már ért, hogy min 1 hetes borostája volt odalent.
Szeretem az összes fazont a csupasztól a természetesig, de a "borotváltam valamikor, most viszont loncsos borostám van, mer 1.5 hete nem néztem rá" típus nem jön be. Akkor vagy szedje le, vagy növessze meg, de ez így igénytelen
Volt egy csaj aki olyan felsőket hordott amik miatt a melle nagyobbnak és feszesnek tűnt. Kicsit duci is volt a lány amivel nem is volt bajom egyáltalán csak olyan felsője meg melltartója volt ami a mellét kiemelte és úgy tűnt mint ha nagy feszes melle lenne, amikor megláttam meztelenül lógó kis melle volt csak kegyetlenül más volt úgy. De a szex jó volt vele ami kárpótolt legalább.
Volt egy kellemes csalódás is. Egy nagyon vékony lánnyal voltunk együtt Ő olyan testhezálló ruhákat hordott amik kegyetlenül összenyomták és vékonynak látszott még a lábai is ropi vékonynak látszódtak. Amikor levetkőzött akkor sokkal formásabb volt még a feneke is sokkal formásabb volt csupaszon mint nadrágon keresztül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!