Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a különbség?
Érdekes dolgot vettem észre a haveremen, fél éve új kapcsolata van és észrevettem egy érdekes dolgot rajta, az előző kapcsolatában sokszor mikor hívtuk sörözni, úgy jött el, hogy alig állt a lábán szex után, bevallotta, hogy kicsavarja teljesen a csaja, alig pislogott, stb tehat fizikai jele volt, hogy jó a szex. Az új kapcsolata viszont nem “viseli meg” egyáltalán, sose faradt, de nem panaszkodott a csajról.
Engem érdekel, hogy ti mit gondoltok erről, hogy esetleg az új csajjal nem jó a szex, vagy unalmas ?
Szextől nem lesz senkinek sem vörös a szeme. Inkább egész éjszaka tolta a játékot, ült a monitor előtt, ezért volt fáradt a vörös szemű.
Egészséges ember számára a szex fizikailag nem megterhelő. Amikor már egy ideje csak 5-6 órákat aludtam, akkor nem volt mindig kedvem az aznapi 4. menthez. De nem a 3-4 menettől voltak kimerülve, hanem eleve fáradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!