Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Sok kérdés van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Sok kérdés van itt, ahol röpködnek a cm-ek a farokméretekről. De volt már, hogy ténylegesen lemértetek egy péniszt ? Mi volt az oka ?

Figyelt kérdés
És mi volt a dolog utóélete ? Mivel lett jobb vagy rosszabb attól, hogy egy konkrét számot is tudtatok ? Azóta jobban tudjátok a méreteket viszonyítani ?
2021. szept. 17. 14:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy volt.
2021. szept. 17. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tinikoromban megmértem magamnak (ki nem?) de utána benőtt a fejem lánya. Fogalmazzunk úgy nem kevés partnerem volt, de egyik sem akarta megmérni és a méretet sem kérdezgették. Viszont neten aki a méretet kérdezte és nem elégedett meg az "átlagos méretű" válasszal azok 99%-ával nem lett személyes találkozó és erős kétségeim vannak hogy egyáltalán nők voltak-e.
2021. szept. 17. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Az igen 3as, jó kicsi lehet a kezed. Nekem 15-16 centi körül van de egy kezem majdnem eltakarja...
2021. szept. 17. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Közösen lemértük, hogy tudjunk viszonyítani mekkora játékszert vegyünk. Nem akartam véletlen sokkal nagyobbat.
2021. szept. 17. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudnám az emberek miért irigyek a nagyobb játékszerekre...

Inkább lenne eszük és gondolnának abba bele, hogy a párjuk élvezi azt, amit..

2021. szept. 17. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
60%

#15!

#14 vagyok, ha esetleg az én válaszom alapján írtad...Én vagyok a nő, tehát nem vagyok irigy a játékszer méretére. Egyszerűen csak nem akartam esetlegesen nagyobbhoz szokni maszturbálás alkalmával párom méreténél.

2021. szept. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!