Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a férfi mennyire számít jó pasinak?
Én férfi vagyok, de nekem az a meglátásom, hogy ő egy nagyon jó pasi.
Szél Bernadett férje.
Te nem vagy normális. 100 éves vagy hogy kisfiús neked? Tudod hogy néz ki egy kisfiú?? Hadd mutassam meg:
Igen, kedves lobbanékony kérdező.
Feltettél egy kérdést, amire IGEN/NEM válaszlehetőséggel lehet élni. Feltételezem, ha a véleményem (ami egyébként teljes mértékben egyéni ízlésen alapszik) nem egyezik a tieddel, akkor le leszek pontozva. Az egyéni ízlésem alapján megválaszoltam a kérdésed, valamint hozzácsatoltam egy kevés indoklást is, miszerint nekem nem jönnek be a hasonló férfiak, ennek ellenére jól néz ki. Számomra vonzó ismertetőjegy egy férfin a szakáll, a kedves szem és a kicsit rendezetlen, de ápolt külső.
Az meg hogy az elmeállapotom érdekel.. Igen, képzeld teljes mértékben normális és tanult vagyok. Köszönöm, hogy aggódsz értem. Az életkorom pedig 22 év. Remélem mindennel tisztában lettél és mostantól nem fogsz másokat sértegetni a kérdéseid alatt.
Semmi extra, az a kategória, akit nagyon észre se vennék. Tök átlag, jó pasinak semmiképp nem mondanám.
5/10 max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!