Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nézitek egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nézitek egymás reakcióit szex közben?

Figyelt kérdés

Nem zavar ha furcsa képet vágtok közbe? Hogyan tudjátok elengedni magatokat?

Szûz vagyok és lány

2021. szept. 15. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem zavar.
2021. szept. 15. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor te biztos visítanál ha hirtelen egy méretes faszt bedugnának neked.
2021. szept. 15. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon is érdemes figyelni! Nagyon fontos a visszajelzés hogy mit hogyan csináljon az ember (tempó, mélység, ritmus, intenzitás stb.), de nem kimondottan az arckifejezést hanem összességében a reakciókat.

S nem félj "milyen képet vágsz" a pasik 99%-át éppen hogy beindítja ha látja a partnerén hogy élvezi. Szóval ne görcsölj, engedd el magad, ha a gyönyör jelenik meg a mozdulataidban, vagy éppen az arcodon az inspirálóan fog hatni a partneredre.

2021. szept. 15. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem zavar. Az zavarna ha rezdüléstelen arccal hangtalanul lenne egész szex közben a pasi.
2021. szept. 15. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nézem a reakciókat és egyáltalán nem zavar. F
2021. szept. 15. 20:16
 6/10 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Nem zavart sosem inkább izgató látvány
2021. szept. 15. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, nyilván figyelem a párom reakcióit. Nagyon izgató látvány, ahogy élvezi. Úgy engedem el magam, hogy csak csinálom ami jól esik, és nem agyalom túl. Majd ha szexelsz, te is megérted.
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nézem. És igazából ilyenkor gyönyörű a partner arca, én legalábbis szeretem. A kis grimasz, rándulás, erőlködés, bármi. Senki se kislányos szempilla rebegtető mosollyal élvez el.
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

normál esetben fontos, és az ember szereti is a másikat nézni közben

ne aggodj amiatt h furcsa lesz valami mert nem lesz az, inkább csak szexi bármit is csináltok kivéve ha direkt csináltok valami hülyeséget majd közben

ha megtalálod azt akivel nagyon jó akkor átadod magad az élvezetnek és nem problémázol majd semmin és elengeded magad, ez mivel még szűz vagy az első egy pár alkalommal nehéz lesz de ahogy belejössz egyre jobb és jobb lesz aztán normális dologgá vállik és már csak élvezni akarod és fogod is

2021. szept. 15. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben vágott pofák, kiadott hangok, összeránduló mozdulatok nem cikik, pont ellenkezőleg, ez teszik igazán intimmé a szexet.
2021. szept. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.