Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas kicsit, hogy sok nő csak szexxel meg házimunkával próbálja elérni hogy a számára vonzó (és hát nem nyilván sok más nő számára is vonzó) férfi "figyeljen" rá?
olvastam egy könyvet: "nők akik túlságosan szeretnek" (vagy nem tudom mi a magyar cime)
és igazából semmit új nem volt benne, egy csomó példa sztori, magukat húscafatként odadobó nőkről, akik szexxel és házimunkával próbálták elérni, hogy figyeljenek rájuk.
Nos, először is, ezekre a nőkre sokan figyeltek, mert nem voltak ronda nők. Csak ugye a könyv írója pénzt akart keresni, ezért ilyen nyilvánvaló dolgokat nem említhetett meg, mert sértette volna a női egót kollektív szinten.
Szóval az az apró rész kimaradt az egész nagy ömlengésből, hogy ez a fajta nőtípus (melynek létszáma arányaiban határozottan nem elenyésző), szóval ők a vonzó, tehát általában magas, jóképű, egyszóval VONZÓ férfiaktól akarják a figyelmet, nem akármilyen alacsony, vézna, nyüzüge alakoktól. Azoktól megkapnák, de az nem kell, sokkal izgalmasabb ha a drogos és vagy alkesz, erőszakos, kiszámíthatatlan semmirekellő adja meg ezeket az ERŐS érzelmeket.
És persze mindez csak azért érdekes, mert igy lehet megélni azokat az érzéseket újra, amiket az apjukkal éltek meg gyerekként.
TEhát ismét a férfiak a hibásak. Persze elkezdhetnénk fejtegetni, hogy apu miért lett érzelmileg rideg. Talán azért mert neki is nagyon nehéz volt becsajoznia, mert a nők pénzeszsáknak tekintették csak, miközben a kiszámíthatatlan rosszfiúkra izgultak titokban?
Van egy prekoncepció a fejedben, miszerint a nők direkt a trógereket szeretik és neked ezért nem jut nő, pedig mennyivel különb is vagy minden pasinál. A frusztrációd meg nőgyűlölethez vezet.
Ha igaz a feltételezésed, akkor tedd fel a kérdést hogy a szerinted trógerek mit tudnak amit te nem hogy nekik jut p.nci neked meg nem? Miben kellene NEKED VÁLTOZNOD (s nem a környezetednek), fejlődnöd hogy ez megváltozzon. Hülyeségeken történő agyalás helyett inkább ezen pörögj.
de miről beszélsz már megint, nem tudsz rólam semmit...
történetesen van nőm, és elértem hogy olyan csajom van, akivel nem kell veszekedni, nem játszmázik, nem követelőzik, nem elégedetlenkedik, el tudja magát foglalni, nem függ attól, hogy én rendelkezésre állok e vagy sem.
és emiatt szeretek vele lenni, mert fájdítja meg a fejem, és jó érzés, hogy támogathatom
vagy csak a férfit mérhetik abban, hogy mennyi haszna van?
:))))
Hozom a popcornt is, ez azt hiszi, valami gumiszobában van, mi pedig bokszzsákok vagyunk :D
jaj most ÚÚÚÚÚGY beszóltak, hogy köpni nyelni nem tok:(
ó jaj most mi lessssz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!