Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A miniszoknya tényleg túl sok?
Anyukám nem igzán enged el itthonról miniben, mert szerinte minden férfi rám akar majd mászni.
19/l
Tök mindegy mibe van egy nő akkor is lesz olyan férfi aki nyál csorgatva bámulja.
Én is hordok mini szoknyát mert csak ez áll jól.
Ha jó csaj vagy akkor egy nadrágban is bámulni fognak. Anyukád meg nyilvánvalóan csadorba öltöztetne és azt akarná hogy majd a leendő főorvossal / bankvezérrel / Nobel díjassal állíts be és engedélyt kér tőle minden randihoz, meg szex majd csak az után legyen hogy megkérte a kezed és adják neked a fele királyságot.
Ezzel együtt s.ggvillantós szoknyát ne vegyél fel mert közönséges. Meg úgymond rossz környéken se mászkálj miniben.
Simán elmegyek dolgozni ilyen szoknyában habár tudom, hogy minden pasi engem figyel, pedig egyáltalán nem célom, csak szeretek divatosan öltözni. A poén ebben az, hogy ha egy farmerben vagyok akkor is ugyan úgy megnéznek és az autókból dudálnak, mint amikor miniben vagyok. Egyáltalán nem függ ez a ruhától, viszont sok a beteg ember, vigyázz magadra, ha teheted ne egyedül sétálgass éjjel.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!