Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha kaptok képet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha kaptok képet farokról és megkérdezik, hogy véleményezitek-e, akkor megteszitek?

Figyelt kérdés
Tehát nem kéretlenül küld meg semmi, hanem csak egy véleményre kíváncsi.

2021. szept. 15. 16:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Én nem akarok erre élvezkedni, csak véleményre vagyok kíváncsi és ennyi.
2021. szept. 15. 18:58
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy kicsi, akkor mit kell még rajta véleményezni? De tényleg.

Dobj fel ide egy linket bátran, és mind megírjuk, hogy tökéletes, a kisujjunk se fér belénk annyira szűkek és rövidek (már-már szűzek) vagyunk, és úgyis az a lényeg, hogy kihez tartozik.

Bocs ha kihagytam valamit a standard gyk női reakciók közül.

(szintén nő vagyok és nem szeretem sem a farokfotókat, sem a túl kis farkakat, és nem kérek pm-t.)

2021. szept. 15. 19:10
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindig véleményezem a tiltás gomb megnyomásával :)
2021. szept. 15. 20:28
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk kérdező, neked az a fétised, hogy alázzanak a kis farkad miatt. Esélyes, hogy már privátoztál is nekem ez ügyben korábban, felismerem a stílusodat és akkor is ez volt a téma lényege. ( amit persze le fogsz tagadni.)
2021. szept. 15. 20:28
 25/33 A kérdező kommentje:
És miért zavar, ha ez a fétisem? :D
2021. szept. 15. 20:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Csak akkor zavar ha megtalálsz és zaklatsz. "Szegény" szatír sem élheti ki a fétisét szabadon, mert ráhívják a rendőröket. Nem is értem kit zavarna egy random farokmutogató pöts...
2021. szept. 15. 20:41
 27/33 A kérdező kommentje:
Miért, talán te is láttad azt a képet?
2021. szept. 15. 20:44
 28/33 anonim ***** válasza:
Feltételes mód segítek "ha megtalálsz és zaklatsz". Agysorvadásod van vagy olvasni sem tudsz?
2021. szept. 15. 20:47
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem akarod megnézni? :D
2021. szept. 15. 20:51
 30/33 anonim ***** válasza:
91%
Azért zavar, mert privátban te is egy farokmutogató vagy, jól emlékszem rád. Szinte erőltetted, hogy alázzalak és “kispötsnek” nevezzelek lehetőleg mások előtt. Mindezt úgy, hogy nem is ismerjük egymást. 😀😀
2021. szept. 15. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!