Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek taszító, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek taszító, ha egy fiúnak nem lövell ki az ondó élvezéskor, hanem csak így "kicsorog"?

Figyelt kérdés
Kibővítettem a húgycsőnyílásom (meatotomy) fél éve, aztán azóta azt figyeltem meg, hogy élvezéskor csak kicsorog belőle az ondó vagy az alján végigfolyik, pisilésnél is észlelhető, hogy jóval gyengébb a sugár, de viszont vastagabb is, meg néha kicsit így szétszóródik, de az korrigálható, ha összeszorítom.

2021. szept. 14. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem taszító de izgibb.
2021. szept. 14. 19:57
 12/15 A kérdező kommentje:
9-es hát valóban nem az, de én nem tudok meglenni úgy nélküle számomra ez az izgató, van szettem is, meg erre való plugok, mindenféléket nem használok, régóta csinálom már, eljutottam egy bizonyos szintre aminél szükséges volt ez a bizonyos beavatkozás, hogy nagyobb méretre válthassak, most már úgy elégedettebb vagyok.
2021. szept. 14. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát fura, de ha neked tetszik akkor semmi gond nincs vele. Nekem hiányozna hogy nem spriccel a spermám
2021. szept. 14. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Beteg ez a világ 🤦🏼‍♂️
2021. szept. 14. 20:23
 15/15 A kérdező kommentje:
#13 igazából csak az elején volt fura, hogy ahogy megszoktad már, aztán így nem, de igazából tisztában voltam ezzel, hogy benne van a pakliban, de nekem igazából tényleg nincs vele gond, könnyebb feltakarítani is.
2021. szept. 14. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!