Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párokat kérdezek. Szeretitek, ha kukkolnak titeket? (nyilván tudtok róla)
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 19:52
11/23 anonim válasza:
Nagy vágyam végignézni ahogy egy pár szeretkezik előttem
13/23 anonim válasza:
Az túlzás, hogy szeretjük de volt olyan szitu amikor tudtuk hogy látnak és nem zavart.
Talán még kicsit izgatott is 😀
14/23 anonim válasza:
Parkolóban lovagoltam egy pasin. Egy kamionos mellénk àllt és végig nézte a műsort. Gondol9m közben kiverte. Izgatott minket.
15/23 anonim válasza:
igen, bizonyos mértékig izgat, hogy megláthatnak, de azért egy teleobjektíves vén f.sz nem hiányzik az életemböl.
16/23 A kérdező kommentje:
Természetesen szimpla kukkolásra gondoltam, semmi teleobjektív vagy egyéb.
2021. szept. 13. 20:37
17/23 kisördög1 válasza:
Bizony izgalmas tud lenni ha tudod hogy belátnak és nézik is :) A konyhánkba pl. simán belátni ha akarjuk és volt már hogy a szemben lévő házban a bácsi végignézte :))
18/23 anonim válasza:
17-es!
Te voltál a férj vagy a feleség?
Nem mindegy.
19/23 anonim válasza:
SzeretNÉM (pasi), de a párom nem. Főleg egymás előtti szexre vagynék, hogy mi is lássunk másokat szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!