Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lánynak mindig könnyű barátot találnia?
Figyelt kérdés
Nekik soha életükben nem volt/lesz párkeresési nehézségei?2021. szept. 13. 17:56
2/10 anonim válasza:
Elég könnyű.De megtartani a pasit már nehezebb.
6/10 anonim válasza:
Pont h nehéz. Nagyon sok a (minsenre)alkalmatlan srác. A rondák, életképtelenek sokkal konnyebben megtaláljak a magukhoz valot mert velük van tele a piac. Sokkal ritkább a normális helyes, es akiben van kapacitás h normális kapcsolatra alkalmas.
7/10 anonim válasza:
Valakit könnyű találni, normálisat már nehezebb
8/10 anonim válasza:
Aki mindenkivel szoba áll annak persze.
De ne tegyunk már ugy mintha tömegesével rohangálnának a helyes okos komoly kapcsolatra kaphato pasik..
9/10 anonim válasza:
Én egy 30-as, kétgyerekes, dagadt de amúgy értelmes pasi vagyok.
1 éve vagyok együtt egy 27 éves, személyi edző, bomba csajjal, aki orvosnak tanul - tehát szép és okos.
Érted mire célzok? :D
10/10 anonim válasza:
Nem olvastad el jol.
Kapcsolatra alkalmasság is benne van a listan.
Nem felszinessegrol irtam.
De szoval ha a szovegertelmezes sem megy..az orvoa csaj se lehet nagyon a toppon..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!