Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titfan kérdése:
Szokott valaki rendszeresen a suliban, egyetemen vagy a munkahelyén szexelni, vagy maszturbálni?Épp most :)?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 09:33
11/20 anonim válasza:
Kollégiumban, maszti vagy volt csaj aki leszopott kérésre, de Tinderen találtam és kiderült egy koliban vagyunk..
12/20 anonim válasza:
Ha hiányom van, úgy csinálok mintha el lennék maradva a munkával és bent maradok, ilyankor a főnök szinte mindig be szokott hívni az irodájába ha a többiek is leléptek... ;)
13/20 anonim válasza:
12 Tenélem dolgozol? vagy ha nem, váltanál? :P
14/20 anonim válasza:
munkahelyen igen
igazából bárhol lehet, ahol van zárható ajtajú WC-fülke
15/20 anonim válasza:
Nem tettem még meg de izgat.
N
17/20 anonim válasza:
Munkahelyen csak munkaidő után szexelek! De azért fordult elő néhány kivétel az elmúlt pár évtized alatt!
18/20 anonim válasza:
Munkahelyen amikor csak lehetőségem van rá. 21F
19/20 anonim válasza:
Volt pár munkahelyem az elmúlt években, eddig szinte mindenhol sikerült kivernem. Volt WC-ben, raktárban, irodában, étkezőben. Dolgoztam egy belvárosi szállodában is, ami nyitva tartott - igaz szinte üresen - a COVID időszak elején. Voltak éjszakák, amikor teljesen üres volt a szálloda, akkor többször is, több helyen kivertem.
20/20 anonim válasza:
2021. szept. 13. óta (a kérdés kiírása) folyamatosan verem. Hogy ez mekkora kérdés! Hány apától lett hozzá ennyi eszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!