Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek hogy a legkényelmesebb a szopás?
Figyelt kérdés
Ugye van hogy v melyk pasinak a farka ha viszintesen fekszik visszahajlik.2021. szept. 12. 21:28
3/18 anonim válasza:
Én háton fekve szeretem. Ha visszahajlik akkor meg visszahajlik, majd megfogja kézzel, nem bonyolult ez
4/18 anonim válasza:
Nem pontosan értem, hogy mit akarsz kérdezni!
Lehet máshogy is feküdni, mint vízszintesen? Ha pedig rendesen áll a farkam, nem hajlik vissza, hanem áll mint a cövek! Tehát ha vízszintesen fekszek, a farkam függőlegesen az égnek mered!
5/18 anonim válasza:
Nekem úgy a legkényelmesebb, amikor egy medencében háttal a falhoz támaszkodom, a víz kb. a hasamig ér, és a lány így igyekszik.
7/18 anonim válasza:
Nekem a szopás sehogy.
A szopatás fekve.
8/18 anonim válasza:
Állva.
Én állok, te térdelsz vagy az ágy mellett állok te meg szembe fekszel és a könyöködre tamaszkodsz.
9/18 anonim válasza:
Úgy ha állok és a lány előttem ül vagy térdel, ahogy neki jobb.
10/18 anonim válasza:
Ha engem szopnak és nem nekem kell. Csak hol az a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!