Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbált már valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbált már valaki a Miskolctapolcai barlangfürdőben?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
csak kiskoromban voltam ott, amikor még nem tudtam mi az a maszturbálás
2021. szept. 13. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 a seggébe mi? ;)
2021. szept. 13. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

"Van egy réez, ami vaksötét és falakkal vannak beugró részek elkülönítve. Senkit nem láttam aki ne szexuális célból lett volna ott, na de olyat se aki beleélvezett volna (8as voltam)."

Pontosan merre található ez a rész? Nem ismerem.

2022. márc. 17. 23:59
 14/14 Onthespot ***** válasza:
100%
14-15 évvel ezelőtt volt egy köralakú kisterem a barlangjáratoknál (gondolom ma is van) ahova beérve pont középen volt egy kő/szikla, amit körbe lehetett úszni-sétálni. Ha pont mögé által, akkor éppen nem látott a terem bejárata fölötti kamera. Akkori csajommal voltunk bent és éppen üres volt a terem. Nem hallottuk, hogy jönne bárki is. Odahúzott a kő mögé és hevesen smárolni kezdtünk. Nagyon felizgultam. Fürdőgatyámban volt a keze és simogatta a farkam a víz alatt. Bikini volt rajta. Simogattam a punciját a bugyin keresztül. Majd félrehúztam az alsó részt, fogta a farkam és behelyezte magának. Úgy szeretkeztünk fél-egy percig. Nagyon izgalmas volt. Egymásra néztünk és tudtuk-éreztük, hogy bunkóság lenne a vízben elélvezni, bármennyire is megállítottuk volt az időt és összeforrtunk volna. Utólag azon nevettünk, hogy az orális szexet is elfelejtettük, mert annyira eufórikus volt az egész (talán nehéz is lett volna, mert a víz mindkettőnk nemiszervét ellepte, ha jól emlékszem). Talán így volt szép. Nem is vágytunk akkor éppen többre, csak ezt együtt ott megélni spontán tökéletes volt.
2022. máj. 19. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!