Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor misszibe szeretkeztek, a kezetekkel közben mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 13:36
2/22 anonim válasza:
Szerintem misszionárius pózra gondol a kérdező :)
3/22 anonim válasza:
Erre a fiúk is tudnának válaszolni ...
(F)
4/22 anonim válasza:
Fogom a vállát, a karját, összekulcsoljuk egymás kezeit, a lepedőt tartom, a hajánál fogva közelebb húzom, karmolom a hátát, valamikor megvan bilincselve. Mikor éppen milyen hangulatunk van.
(Nem kérek privátot.)
5/22 anonim válasza:
A csiklómat szoktam simogatni általában, de van amikor a partnerem zacskóját simogatom.
6/22 anonim válasza:
😃😃Nem tudom🤣🤣 Tudom, hogy a lábammal mit csinálok, tudom, hogy a számmal mit csinálok, de akárhogy gondolkozok, nem tudom a kezemmel mit😂
7/22 anonim válasza:
Nagyon unatkozol?
Mit csinálunk a kezünkkel, lábunkkal... A következő a szánkkal, vagy a puncinkkal lesz?
8/22 anonim válasza:
izgatom a puncimat, vagy simogatom a melleimet
9/22 anonim válasza:
Lábaimmal átkulcsolom, bár nem folyamatosan. Kezemmel vagy őt simogatom, ölelem, finoman karmolom, vagy ha jön a sorozatorgazmus, akkor a lepedőt markolom a gyönyörtől...
10/22 anonim válasza:
Simogatom, magamhoz ölelem a párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!