Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, (én is férfi vagyok)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, (én is férfi vagyok) nektek mikor voltak először erotikus gondolataitok nőkről?

Figyelt kérdés

Arra irányul a kérdésem, hogy az embernek általában az az első szexuális élménye, hogy kielégíti magát. Nektek voltak olyan gondolataitok, hogy de jó lenne ha ez vagy az a lány vagy nő kiverné nektek?

Pl. azért mert úgy éreztétek, hogy a szexel még várnátok pár évet.

2021. szept. 11. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elso gondolatom novel... Hat asszem csokot akartam egy lannyal olyan negyedikbe. Vagy otodikbe. Aztan amire emlekszem az ilyen erotikus kepek nezegetese (csak bikinis lanyok, de nekem allt a cerka rendesen). Ott nem gondoltam semmire. Csak szepek voltak. Az elso igazan erotikus gondolat az osztalytarsnomrol volt es ot mar meg akartam fektetni. Meg szerelmes is voltam bele szoval ra gondoltam masztikot
2021. szept. 11. 21:04
 2/2 Dzsoki ***** válasza:
Az első magömléskor.Arra jön ki,egy nőre gondolva.Volt is,van is ilyen gondolatom,hogy de jó lenne,ha ez a nő kiverné nekem.Bár,ha élőben ejutnánk oda,azért rákérdeznék,hogy nem lehetne inkább szexet?
2021. nov. 26. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!