Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud megbízható és használt szex randi oldalt?
GYAK
Tinder
A korosztály az minden korosztály. Érdekes, hogy ez kérdés lehet, főleg ennek a korosztálynak.
Most lehet ezért le leszek oltva, de aki neten akar szexet keresni annak elég nagy gondjai lehetnek az élőben történő ismerkedésre.
Nézd én egy 24 éves nő vagyok. (Nem én nem keresek senkit) Eszem ágába nem jutna ilyen oldalakra fel menni. A nők jelentős része ilyen oldalak nélkül is talál alkalmit ha keres. Mind1 milyen ronda. Ergo ha egy pasi fel megy egy ilyen oldalra és ír egy csajnak az tuti biztos h vagy 50 másik pasi is ír rá aznap. Tehàt a nő tud válogatni. Rögtön irtó kevés esély van arra h a csaj pont téged válasszon. Meg sokan inkább önbizalomdoppingként jàr fel ilyen oldalakra. Vagy kamu és igazából egy meleg pasi ír :D
Tehát ha tényleg alkalmit akarsz inkább élőben mondjuk bulikban próbálkozz. Ha lennének ilyen megbizható oldalak nem menne ennyi pasi prostihoz inkább.
Szóval az alfáknak is gondjaik vannak akiket minden nő kiválaszt az 50-ből? :D Mindneki használja, nem csak azok akik reménytelenek élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!