Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy ribiség lenne nőként,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ribiség lenne nőként,ha kipróbálnám?

Figyelt kérdés
A hármast 2pasival. Mindig is vonzott a dolog,de kicsit tartok tőle. Az egyik pasi aki felhozta szerelmes vagyok belé,de ő nem tudja és csak miatta megyek bele ,mert ő nagyon szeretné. Engem is izgat valamilyen szinten,de csak kipróbálom ennyi
2021. szept. 10. 18:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem az
2021. szept. 10. 18:06
 2/16 cseppszi ***** válasza:
100%
Maga a gondolat sok nő fejében megfordul, de nagyon kevesen merik valóban ki is próbálni. Magánügy. Senkinek semmi köze hozzá. Ha Neked jó csináld.
2021. szept. 10. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem híresztelném a helyedben, de amúgy elég tapasztaltnak kell lenni a hármasban egyedüliként.
2021. szept. 10. 18:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Messze lakunk amúgy is egymástól
2021. szept. 10. 18:09
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ettől nem leszel ribi. Én a feleségem akarom rávenni arra, hogy valakivel közösen megdugjuk. :) Viszont azzal jobb ha számolsz hogy a pasik nagyon kifognak tárgyalni téged :) Szóval a diszkrécióra ügyelj !
2021. szept. 10. 18:10
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
Ki lenne a másik srác?
2021. szept. 10. 18:20
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem az.2021-ben szerintem már semmi ribis nincsen benne.N
2021. szept. 10. 18:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Mondom ,hogy messze lakunk egymástól.
2021. szept. 10. 18:25
 9/16 anonim ***** válasza:
38%

Ribis lennél, igen, de annak a pasinak pint ezért tetszel, na?

Szóval arra az estére az ő rhibanca lennél, ti meg imádjátok ezt a szerepet. :)

2021. szept. 10. 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Várjunk csak... Jól értem? Te szerelmes vagy a srácba, amiről ő nem tud. Ő viszont szimplán partiba akar vágni a haverjával, te pedig belemennél csak azért, hogy a kedvére tegyél. Így van? Hát bakker, ez nem is ribis, hanem egyszerűen csak dilló vagy, ha megteszed! Te nagyon fiatal lehetsz, ha jól sejtem a kérdésből... Hármasozni majd ráérsz akkor, ha felnőttél, és te magad el tudod dönteni, hogy márpedig te hármasozni szeretnél (nem csak vonz, meg biztos jó lehet, hanem tényleg ezt AKAROD!), és nem tőlünk kell megkérdezned, hogy szerintünk ribis-e, ha kipróbálod...

Amúgy maga a hármas nem ribis, ha mindenki tudja benne a helyét, és tartja a száját.

2021. szept. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!