Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb itt minden lány azt írja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb itt minden lány azt írja hogy neki nem kéne egy félénk, önbizalom hiányos fiú. De én még is tetszem egy lánynak, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Én leginkább a lányoknál vagyok ilyen mert még sosem volt barátnőm az élet többi részén nem ilyen vagyok. De most van egy lány aki határozott, társasági és tetszem neki.

Lehet hogy ő ezt nem veszi rajtam észre, vagy bejönnek neki ezek a fiúk? Korábban sosem volt ilyen barátja.

2021. szept. 10. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Ja ha itt leír 13 ember valamit akkor az az egész világra igaz mi? Látom okos se vagy. Már bocs.
2021. szept. 10. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
az az 1 lány nincs itt ennyi......látom nem az eszed miatt szeret
2021. szept. 10. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki a saját (!) nevében nyilatkozik, ennyire egyszerű.
2021. szept. 10. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Üdv a valóéletben. Ez csak egy online anonim oldal, innen aztán semmilyen következtetést nem szabad levonni.
2021. szept. 10. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Miért érdekel téged ha itt egy topicra azt írja 20 nő nem, de közben élőben meg 100-ból azt mondja igen??? Arra az egyre koncentrálj már haver és kapd össze a tökeid ne hagyd elúszni a lehetőséget! Na hajrá, be töketlenkedj :)
2021. szept. 10. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
A valasz nagyon egyszerű: A lány nincs fent a Gyakorin.
2021. szept. 10. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Engem kifejezetten vonzanak. Szeretek önbizalmat adni nekik.
2021. szept. 10. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Én is úgy vagyok, mint a 7-es. tetszenek a félénk fiúk, az ahogy a hatásomra felbátorodnak. Szóval ezek szerint léteznek ilyen nők, még ha kevesen is vagyunk.
2021. szept. 10. 17:06
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Persze vannak ilyen nők, ahogy írták is. De arra várni hogy megtaláljon egy ilyen lány, elég rossz stratégia.
2021. szept. 10. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy lehet, hogy az az egy lány nem az összes lány. Hogy lehet ilyet kérdezni?! -_-'
2021. szept. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!