Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mást nem zavar ha párja szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást nem zavar ha párja szex közben maszturbál?

Figyelt kérdés
Engem nagyon lelomboz. Kérdeztem tőle mit csináljak máshogy hogy neki jobb legyen de azt mondta hogy neki szüksége van arra hogy magát izgassa
2021. szept. 10. 13:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
19%
Enyém nem szokott.
2021. szept. 10. 13:26
 2/29 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom te vagy a férfi…

Ha lelomboz, akkor változtass valamin az agyadban, mert én még életem 38 éve alatt nem találkoztam olyan pasival, aki ne élvezte volna a látványt, hogy alatta fekve, vagy rajta lovagolva simogatom magam.

Anatómiai oldalról megközelítve: Mivel nem minden nő képes hüvelyi úton elélvezni, így azt hiszem bocsánatos bűn, ha ő is orgazmushoz szeretne jutni. Nyilván nem azért csinálja, hogy neked önértékelési gondjaid legyenek.

Talán így jobb a helyzet, mintha X idő múltán a fejedhez vágná, hogy egyszer sem tudott elélvezni veled.

2021. szept. 10. 13:26
 3/29 anonim ***** válasza:
95%

Neki így a jó. Nem kell ettől pánikolnod.

A páromnak nincs kép és lelki zavara.

Van hogy kéri, mert izgatja a látvány.

2021. szept. 10. 13:27
 4/29 anonim ***** válasza:
90%
ugy a legjobb, hamarabb elmegy.
2021. szept. 10. 13:27
 5/29 A kérdező kommentje:
nő vagyok
2021. szept. 10. 13:29
 6/29 A kérdező kommentje:
konkrétan az aktus közbe kiszáll belőlem és elkezdi magának csinálni. és ezt többször is az aktus közbe megcsinálja
2021. szept. 10. 13:31
 7/29 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha te vagy a nő és a pasid így “szexel” veled, akkor azt hiszem ideje otthagyni.
2021. szept. 10. 13:33
 8/29 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg azért veszi ki mert lankad neki és rá kell segíteni. Valószínűleg már nem izgatja veled a dolog eléggé.
2021. szept. 10. 13:36
 9/29 anonim ***** válasza:
93%

#3 vagyok.

Arra irtam, ha a kérdező férfi lenne.😒

Ebben az esetben lenne egy komoly beszélgetésem vele.

2021. szept. 10. 13:44
 10/29 anonim ***** válasza:
68%

Haha jesszus.

És még vele vagy??

2021. szept. 10. 13:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!