Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki látta a Vágyak és valóság című sorozatot és rossz hatással volt a kapcsolatukra?
Mi is nemrég néztük meg: tetszett és nálunk pozitív hatással volt.
Egyikünk sem élt ennyire vad életet mielőtt összejöttünk, de élveztük a lehetőségeket.
Sosem voltam "rosszfiú szelídótő".
Aztán kapcsolat, gyermekvállalás, munka, hétköznapok, lassan 13 év együtt ledaráltak minket is - mert hagytuk.
Már visszataláltunk a jó útra, de a film még így is felnyitotta a szemünket hogy mennyire szenvedni lehet attól ha nem (együtt) éljük meg a vágyainkat.
Maga a sorozat sztorija meglehetősen furán alakul - gondolom erre a negatív erkölcsi vonalra gondol a kérdező is... :)
Nehezen, nagyon nehezen! Sajnos olyan világot élünk, ahol az embernek sokszor spórolnia kell az idővel. Estére fáradtak voltunk + ahhoz hogy legyen idő alvásra spóroltam a zuhanyon, de ha nem voltam 100% tiszta akkor a szex részén is. Legrosszabb hogy én el is hittem: nem hiányzik...
Röviden: átbeszélni és csinálni kell: spontán, kezdeményezve, amikor és ahol idő és hely adódik hozzá.
(az átbeszélés a nehéz: őszintén mondani és hallani, ráadásul úgy cselekedni, hogy az ember gyarló, csak nehezen változtat)
35N ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!