Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kért meg egy cuckold se eddig hogy szexeljek a párjával?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 12:23
11/13 anonim válasza:
Engem kért már meg pasi. De úgy hogy az asszony nem tudott róla. Azt akarta hogy menjek be hozzá a zuhanyba és dugjam meg, mert úgysem mer ellenkezni nekem. Hát inkább passzlotam.
Normál keretek közt oké lett volna, mert amúgy tényleg csinos kis asszonyka volt.
13/13 anonim válasza:
Mintha azt kérdeznéd hogy miért nem kért még csak úgy meg egy csaj gyere már te kan és hágj meg 😂 A hármast, többest ugyanúgy neked kell "elérned" (a szimpátiát, a bizalmat) mintha normál 1:1 szex lenne, nem téged keresnek meg a párok óóóó gyere már, hanem válogatnak a jelentkezők közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!