Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is izgat az ha a barátnöje random helyeken csak kiveri?
Figyelt kérdés
Ki szokott ilyet csinalni?2021. szept. 10. 08:02
3/8 anonim válasza:
Ha kiveri akkor biztos hogy lány?
4/8 anonim válasza:
Ha cumizik az sokkal izgatóbb :)
6/8 anonim válasza:
Volt egy csajom aki még csak kihívóan sem öltözött soha, annyira szégyenlős volt, és mégis rá tudtam venni nyilvános helyen való szopásra, kézi munkára, nem láttak bennünket, de izgalmas volt, hogy benne volt a lebukás lehetősége.
7/8 anonim válasza:
Mi egyszer próbáltuk nyilvános helyen, de semmi extra izét nem éreztem benne. Nekem sokkal jobb otthon, meghitt, biztonságos környezetben.
8/8 anonim válasza:
Kifejezetten nem ez izgat, de nagyon nagyon sok helyen verte már ki párom a farkamat, vagy éppen szopott le. Nem mondanám hogy a lebukás lehetősége egyikben is ott lett volna, inkább csak élményeket gyűjtünk mert hát az életet élvezni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!