Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes ezt megakadályozni?
Figyelt kérdés
Azt mondják a megcsalásnál alkalom szüli a tolvajt és arra gondoltam, ha ez igaz es ha igen, mennyire érdemes egy pasi körul kiszũrni a lehetösegeket, peldaul azáltal, hogy sürübben hivom stb, mindenhova egyutt megyunk....
Ha akar menni és nem tud, így van értéke a hüsegnek?
2021. szept. 9. 17:12
11/17 anonim válasza:
Akkor hasznos ám a véleményed párkapcsolatokat illetően..:D
12/17 anonim válasza:
Aki nem politikus annak is hasznos a véleménye a politikát illetően?
A tied se sokkal hasznosabb, a tények pedig makacs dolgok.
13/17 anonim válasza:
Ok
Azt se tudod melyik az én válaszom a kérdésre:D
14/17 anonim válasza:
Gondolom te írtad a korábbi okoskodó kommentet.
15/17 anonim válasza:
Nem tudod megakadályozni. Sőt, ha ennyire a fejére szállsz, valószínűleg elege lesz a folyamatos ellenőrzésekből. Csaltak már meg, tudom milyen nehéz új emberben megbízni. De muszáj, ennek nincs más módja. Ha nem hagyod élni, ellököd magadtól. Mindnen percét amúgy sem tudod figyelni.
16/17 anonim válasza:
Igaz, de nem muszáj megbízni.
17/17 anonim válasza:
Kissé zagyva a kérdés, de a leszűrtek alapján azt tanácsolnám, hogy hagyj teret a srácnak, ne fojtsd agyon a jelenléteddel. Azzal csak ártasz a kapcsolatodnak, ha folyton a nyakán lógsz. Bízz benne, főleg ha még eddig nem adott okot az ellenkezőjére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!