Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, milyen alkalommal látott elöször puncit? Milyen hatással volt rá?
Figyelt kérdés
Ez szexuális alkalom volt, vagy hétköznapi alkalom? Kort is írjatok légyszi...2021. szept. 9. 11:25
1/10 anonim válasza:
Kb. bölcsiben lehetett mindenkinek szerencséje, amikor pelenkacsere és/vagy biliztetés volt. Vagy, ha vannak testvérei, akkor a fürdőkádban, vagy amikor a kisebbiket tisztába tették.
Mi a kérdés?
2/10 anonim válasza:
14 évesen, ott volt szex is. Az volt az első. Aztán 16 évesen, barátnőmét, ahol szintén volt szex is. 24f:)
3/10 anonim válasza:
Már nem emlékszem, olyan rég volt. De 19 évesen elégítettem ki az elsőt. 48F
4/10 anonim válasza:
Ikertesómét. 9 éves korunkig együtt fürödtünk.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom hány éves lehettem. Kis tükör fölé guggotam és akkor láttam először teljesen a puncimat.
Ezután 14 évesen a barátnőmét. Együtt mentünk wcre és akkor.
6/10 anonim válasza:
Én kamaszkorom elején anyumét lehet előtte is de addig nem figyeltem fel rá. :D F
7/10 anonim válasza:
Bölcsiben, vagy annál korábban. Szexuális céllal nem'tom de szerintem 13-14 körül "leskelődve" mint mindenki más.
8/10 anonim válasza:
Kórházban gyakornokként láttam először, és hogy milyen hatással volt rám a látvány?
Brrrr, kirázott a hideg, és borzongtam.
9/10 anonim válasza:
A jelenlegi barátnőmét láttam először 6 évvel ezelőtt.
10/10 anonim válasza:
Amikor megszülettem...azóta nem :(
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!