Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha a sperma a szátokba lövell?
"Az ilyenektől rohad ez a bolygó."
Mert az ondónyelés aztán gci fontos a bolygó megmentéséhez.
Igen, szerintem izgi, és az sem számít, ha a sok prűd fapics@ lepontoz. (Gondolom ők azok, akik a f@szt is csak szalvétával fogják meg.)
De az is igaz, jobban szeretem ha az arcomra vagy cicimre megy, nekem izgi a látvány ahogy spriccel.
És én kérek elnézést, hogy szeretem és élvezem a szexet és szeretek nem csak élvezni de élvezetet okozni is...
Na pont ilyen fapics@ reakcióra számítottam :D
Én nem azokba "állok bele", akik nem szeretik, ez mindenkinek egyéni szíve joga. Ha valaki nem szereti, ne csinálja. Én azokról írtam, akik lepontozzák azokat, akik másként gondolkoznak mint ők. Vagy hogy te is megértsd (mert látom a szöveg értelmezés nem annyira megy): miért kell beleállni azokba, akik meg szeretik?
És ha lenyelem, nem kell megtörölni btw.
nem csak hogy elvezem de meg is kovetelem attol akiknek a kukijat cumikalom!
ha melle elvez-(kivetel az arcom mert oda imadom kapni)-elkuldom a jo anyjaba!
ez a sok akadekoskodo hulye liba itt!!"fapics@k"-ez jooooo tetszik!!
eszembe otlik a mondas veluk kapcsolatban,;;-"oh be kar hogy anyukad nem nyelte le inkabb"-
-------------------------------------------------------------------------
16os
mivel te fpics@ vagy ezert a parttnered jol vigyazzon nehogy szalka menjen a farkaba ha teged -(ha van gusztusa ilyenre egyaltalan)-tom!
na pa szivike!
39eves K
3as vagyok.
Szívesen szopok, söt több mindent megengedek a sexben, mint te kedves bolygó megmentő. 😊
De élvezen az arcomra, hasra, seggembe de ne a számba. Szerintem nem ezen múlik a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!