Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a barátnőd sokat gangbangelt régen, amiben a két legjobb barátod is benne volt, mit tennél?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 20:01
1/9 anonim válasza:
Àthívnàm őket minden hétvégén, és kiélnénk magunkat közösen ;)
2/9 anonim válasza:
Lecsesznem a barátaimat hogy miért hagytak ki. De nem szoktak kihagyni
4/9 anonim válasza:
Berágnék a haverokra hogy miért nem szóltak hogy buli van mikor tudják hogy szeretem a többeseket :D
5/9 anonim válasza:
Az, hogy gangbang-ben vett részt, azt elfogadnám, beszélgetnék róla vele, mert én is vettem részt benne, esetleg folytathatjuk együtt. :)
Az viszont nem életszerű, hogy a két legjobb barátom is benne volt, mert a legjobb barátaim elmondták volna egyből.
F36
6/9 Twastar válasza:
A barátokra haragudnék hogy nem szóltak nekem erről.
Milyen barát az ilyen?!
7/9 anonim válasza:
hány évesek vagytok a barátnőddel?
8/9 anonim válasza:
Azonnal kuka.
Szeretőnek maradhat, de felvállalt baratnonek nyilván nem, ne legyünk már komolytalanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!