Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt furcsa szex közben?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy kollégával. (sok nője volt már) De nagyon meglepodtem. Mintha nem is az ismerős köszönt volna vissza az ágyban. Eleve az furcsa volt, hogy 40 percig minimum bírta gumiba. Végig hangokat adott ki, harapdálta a lábujjaim. Mondta csináljak vele amit csak szeretnék. Aztán szólt, hogy ne szopjam tovább, mert nagyon leesik olyankor a vérnyomása, és elájul. A végén úgy verte rám. Meg vagyok lepodve, mert ilyennel még nem találkoztam. Szerintem 1 óra is volt a menet, mert közben megálltunk pihenni, egymás izzadsagaban usztunk. És nem ment neki le. Mikor már éreztem, hogy kezd nehéz lenni, megkerdeztem töle el tud e menni, akkor közölte velem mosolyogva, hogy hát ő gumiban nem tud elmenni de nem is akar, illetve a szopastol rosszul lesz. (remeg, zsibbad stb.) végül hagytam hogy rám verje, de értetlenül állok a dolgok előtt, hogy ez mi volt...
Hozzatennem, hogy mások szerint nem vagyok csúnya... Alitolag teljes kifulladt tőlem. Pedig fele időbe én lovagoltam, voltunk kutyába meg misszionáriusba.
2021. szept. 8. 15:58
2/19 A kérdező kommentje:
Ő szerinte nagyon vonzó vagyok, de akkor miért nem tudott elmenni? Már nadrágban kő kemény volt neki.
2021. szept. 8. 15:59
3/19 anonim válasza:
Soraidat olvasva, szóhoz sem jutok.
2021. szept. 8. 15:59
4/19 anonim válasza:
Ehhez nem is tudok hozzászólni. Fura egy pasi. Én lehet nem is találkoznék vele többet.
2021. szept. 8. 16:06
5/19 anonim válasza:
Ez elég érdekes...
2021. szept. 8. 16:13
6/19 anonim válasza:
Nem egyedi eset, én se tudok mostanában szex közben elmenni 🤷🏼♂️ 48F
2021. szept. 8. 16:14
7/19 anonim válasza:
Az egyik ember ilyen a szexben a másik meg olyan - itt nem számít hogy kollégád-e vagy sem. Az majd csak akkor lesz lényeges ha zárni akarjátok a storyt és esetleg ő meg nem akkor hogy fogtok tudni együtt dolgozni nem okoz-e feszkót.
Több mindent leírtál, úgymint
lábujj - fetisiszta ez van, vannak ilyen pasik is
sokáig bírta - ki eddig, ki addig, nem egyformák az emberek
csinálj vele amit akarsz - szubmisszív a pasi, ennek megfelelő "műveleteket" várt volna, de ha nem vagy járatos a BDSM-ben akkor kérezz nyugodtan vissza mégis mire gondolt
gumiban nem tud elmenni - van pár ilyen figura, ez sem egyedi
s.pástól elzsibbad - na ez ami fura... inkább csak nem szereti ha répázzák (100-ból egy pasi biztos ilyen de a többség szereti) és kitalált egy ilyen szöveget
2021. szept. 8. 16:16
8/19 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Gumiban nem tudok elélvezni, a végén kézzel segítek...
F
2021. szept. 8. 16:17
9/19 anonim válasza:
Óó hát ennél sokkal betegebb pasasok is vannak nyugi.. ahogy korosodik az ember egyre több csodabogárral fog találkozni az ágyban..
2021. szept. 8. 16:17
10/19 anonim válasza:
Eleve miért qrsz kollégával, te félkegyelmű? El fog terjedni a híred. Ez a krapek amatőr kezdő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!