Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire számít hogy egy lánynak milyen a puncija?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 22:17
11/21 anonim válasza:
Csak akkor van benne akusztika, ha felfújom. Akkor egy gömb-barlang, és fingik a punci, amikor kieresztem belőle a levegőt. Vicces helyzet! Utána már nem levegőt eresztek bele. :D
12/21 anonim válasza:
Semennyire, mivel a csajt akarom megismerni és lefektetni, nem a pin@ját. Értem?
13/21 anonim válasza:
Csöpögős legyen,a többi lényegtelen!
14/21 anonim válasza:
Baba, nedves és szűk. De kinek mi.
15/21 anonim válasza:
Tudjon nedvesedni, a többi nem számít.
16/21 anonim válasza:
Én a kisebbség vagyok, én a salátást szeretem!
17/21 anonim válasza:
Nem az számít, hogy milyen, hanem hogy tudja használni. :))))
(úgye a férfiaknak szoktak ilyen értelmetlen válaszokat adni.)
18/21 anonim válasza:
Baba punci.
Voltam salatassal is, azzal az a baj hogy legtöbbje ocsmanyul gusztustalan.
19/21 anonim válasza:
Ne legyen túl szűk, mert attol tul hamar elélvezek. Meg azért túl tág sem, mert azzal is volt tapasztalatom, hogy szinte megtudtam rázni benne a farkam. Tehát átlagos meret kb. Ja és nem baj, ha ha kinézetre ilyen salátás, jó husis punci, azok a kedvenceim. Azért írom, mert sokan látom nem szeretik az ilyet, engem meg kifejezetten az izgat, mert nagyon látványos és izgató.
20/21 anonim válasza:
Ha ápolt és jó illatú, az bőven elég. Volt olyan barátnőm, akinek saláta volt, volt olyan, akinek baba és volt, akinek szép húsos. Ez utóbbi tetszik leginkább, de amúgy mindegy, csak ne legyen mosatlan, büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!