Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy magasabb fiú vonzóbb mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magasabb fiú vonzóbb mint egy átlagos, vagy alacsonyabb?

Figyelt kérdés

Egy 185 centis fiút vonzóbbnak tartják a lányok mint egy 178 centiset, vagy egy 170 centi magast?

Ha igen akkor mi ennek az oka, mi miatt vonzóbb?

2021. szept. 7. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 173 cm vagyok, így nekem a legmagasabb általad felsorolt fiúnál lenne meg a biztonságérzetem. Hogy bele tudok simulni a védelmező mellkasába. Egy tőlem alacsonyabb fiúnál ez nekem nincs meg.
2021. szept. 7. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Én vagyok 178centi nőként, szóval ez a magasság férfiben nem túl vonzó. A 170 meg fél fejjel kisebb nálam. 185centitől az igazi, nekem ez a férfias.
2021. szept. 7. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
172cm vagyok, nekem egy férfi 185 felett férfias. Valahogy nekem kell hogy azt érezzem nagyobb nálam a pasi
2021. szept. 7. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Hu, jó sok magas lány van most itt gyakorin.

Én 175 cm magas pasi vagyok, a legtöbb csajnak ez elég szokott lenni, de az optimálisnak a 180-190 közötti magasságot szokták mondani.

Kivéve talán a 150 cm-es csajok, nekik pl kiáll a nyakuk ha túl magas a pasi.

2021. szept. 7. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy 160centis lánynál alacsony és magas pasi is szóba jöhet. De egy magas nőnél több mint valószínű, hogy magas pasi kell. Bár láttam már ellenpéldát. Nyilván a jelenlegi párom se járna velem, ha nem lennék 186. Ő 173 és egy magas sarkúval majdnem egálba vagyunk.
2021. szept. 7. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
177cm vagyok, baratnöm 164 es semmi problemank, odaig van ertem :)
2021. szept. 8. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora a lány és mennyire open-minded. Van 190cm lány ismerősöm neki inkább magasabb kellene de tisztában van az adottságaival így elfogadja egy 180as fiú közeledését. Aztán van 150 cm lány ismerősöm őneki magas a 175cm is, de ha talál magának egy 185 cm fiút nyilván nem ellenkezne ha egyébként stimmelnek. Szóval nem minden a magasság.

2 naponta van ilyen kérdés ez elég evidens hogy a lányok szeretik a magas férfiakat. Vannak ilyen sztereotípiák a nőknél a férfiról ebbe tartozik.

2021. szept. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!