Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az,ha egy férfinak a szex, a normál hüvelyi szex akkor lesz vonzó,ha a nő komolyabban érdekli és addig,míg nincs ez, addig a perverziói dominálnak a szexben?( Pl.anal)
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 18:56
21/23 anonim válasza:
Eleve nem is szexelnék olyan hímmel, aki csak anált akar. Sőt, én meg csak azzal análozok, aki nagyon közel áll hozzám. Vele is nagyon ritkán, mrt egyikünket se izgat igazán. Mi a normál szexet szeretjük sok orállal fűszerezve. Régebben jópár férfivel volt dolgom, de mindegyik odafigyelt arra, hogy nekem is jó legyen a szex. Még azok is, akikkel egyéjszakás kalandom volt. Vagy szerencsés vagyok, vagy tudat alatt mindig jól választottam partnert.
22/23 anonim válasza:
kérdező, ha férfi vagy és a kérdés rád vonatkozik, akkor ezt nem fogod tudni kivitelezni
tudod, a szex kétemberes játék
hacsak nem találsz egy beteg nőt, aki csak análozni akar (a mai elcseszett világban ez sem lehetetlen)
23/23 anonim válasza:
De jó a gyakori! Ebből a kérdésből, és a válaszokból majdnem megtudtam 60+ évesen hogy mi az irány!
(Ja, nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!