Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt hogy annyira bejött egy pasi, akivel annak is örültetek, hogy leszophattátok? Úgy hogy más nem is volt.
Nagyon meglep mennyire sokan vagytok akik megtették.
Ezek alapján úgy tűnik egy igazán jó pasi bármikor leápoltathatja magát, ha ahhoz van kedve.
4-es vagyok. Méghogy fap*na :D Csak mert van önértékelésem és tartásom.
Ahogy a kérdező is írja nem az életünk párjáról van szó, akit természetesen én is elégítettem ki bőven sokszor viszonzás nélkül, pl terhesség alatt, szülés után, hanem egy gyakorlatilag idegen, "elérhetetlen" pasiról. És nem, ilyet akkor sem.
Nekem egy pasi sem lenne "álom pasi" anélkül, hogy ne bizonyítaná először, hogy nem csak hajlandó viszonozni, de kifejezetten akarja is. Olyan pasi sosem kéne, aki képes lesz*patni egy nőt, aztán dolga végeztével távozni.
"Akit szeretünk annak mindent megteszünk és nem azon agyalunk hogy jajj ő mikor viszonozza.
A 4. az egy fap.na."
Nem a 4. hozzászóló fapina, hanem te véreztél el szövegértésből a kérdés elolvasásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!