Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés női melleket fogdosni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 15:58
2/12 anonim válasza:
Jó. Nyalogatni, csókolgatni, harapdálni még jobb 😋
3/12 anonim válasza:
Jó mert puha,a mellbimbó meg keményebb,már amikor.Ja meg a legjobb ,hogy egy nőn van rajta :)
4/12 anonim válasza:
Nekem is jó ha kényezteti egy pasi :)
5/12 anonim válasza:
Isteni!
Főleg, ha neki is tetszik az ötlet.
6/12 anonim válasza:
Nos, ez attól függ, hogy milyen akad az ember kezébe. Fogtam már egy parat.
Volt olyan, amelyik feszes, kemény volt. Másik csak simán puha, nem volt benne semmi extra. De a legkülönösebb talán az volt, amikor teltkarcsú nő mellével kerültem közelebbi kapcsolatba: az olyan lötyögős volt, mint azokon az embereken a bőr, akik gyorsan fogynak/híznak. Nekem egyáltalán nem tetszett ez, de persze jobb volt, mint a semmi. Mindenesetre az biztos, hogy mell és mell között is van különbség.
7/12 anonim válasza:
Nemrég fogdostad anyádét nem emlékszel Pistike? Hisz még csak 13 éves vagy.
9/12 anonim válasza:
Gusztustalan, egy ide-oda lötyögö zsirpacni, zsircsomó, a hideg rázki ha csak rágondolok. Brrrrr...
10/12 mindentudó99 válasza:
Hát attól függ milyen az a mell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!