Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ha a pártok szépen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha a pártok szépen megkérne benneteket arra, hogy otthon is hordjatok hosszú hasított szonyknyát, harisnyát, vagy tűsarkú-magassarkú cipőt(itt 8cm, vagy annál magasabbra gondolok) , vagy szex közben is legyen rajtatok. Bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Utóirat : én nem az a kérdező vagyok aki mostanában ilyen magassarkús kérdések teszek fel mert, unatkozok.

Ezt, a kérdést normális keretek között értem, ésszerűen kérdezem.

Köszönöm szépen, a válaszokat!

2021. szept. 6. 15:20
A kérdező szavazást indított:
Persze, miért nem, mindegyiket, mi ebben a kivetnivaló.
Nem, én nem vállalnám be.
Csak, tűsarkú-magassarkút.
Csak, harisnyát.
Csa hasított szonyknyát.
Inkább leíróm :
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Szeretek kényelmesen öltözni itthon is és máshol is. Munkahelyen sem dolgoznék ahol előírják.
2021. szept. 6. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Hogyne, majd wc pucolás közben meg főzés közben magassarkú, szoknya és harisnya lesz rajtam.. Szex közben egyszer kétszer felvenném, de nem leszek ebbe otthon csak úgy, szeretek kényelmes ruhába lenni itthon. Eleve nem hordok magassarkút, harisnyát is nagyon ritkán mert nem szeretem.
2021. szept. 6. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Természetesen be.
2021. szept. 6. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Szexhez illetve előjátékhoz simán, de amúgy nem lenne kényelmes itthoni viseletnek (sem).
2021. szept. 6. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Itthon kényelmes ruhába szeretek lenni.Eleve nem hordok magassarkút meg harsinyát is nagyon ritkán mert nem szeretem.
2021. szept. 6. 15:32
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Szexhez vagy mert tetszik a páromnak, szívesen felveszem, de nem leszek egész este/egész héten ilyen szettben otthon, nem kényelmes és nem is egészséges nejlonharisnyában lenni állandóan
2021. szept. 6. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
A hálószobában simán felveszem ha megkér, egyébként nem hordanám azt nonstop. Egyszer volt hogy a covid alatt itthon randiztunk, főzött nekemmeg kiöltöztünk elegánsan, akkor majdnem egész este tűsarkúban voltam itthon, de azért mindig nem szívesen csinálnám.
2021. szept. 6. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha emeletesben laktok az alsó szomszéd örülni fog.
2021. szept. 6. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

" Ha a pártok szépen megkérne benneteket"

Ez a Fidesz párt lenne?

2021. szept. 6. 16:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Dehogy, itthon kényelmesbe vagyok. 1x-1x meglepiből 1-2 órát vállalom, ha ez a vágya, de rendszert nem csinálnék belőle.
2021. szept. 6. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!