Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfinak is megöli a potenciát és a libidót ha huzamosabb ideig nem szexel?
Nem konkrét impotenciára gondolok, de talán az lenne a vége a dolognak.
Aki például sosem szexelt még (nem aszexuálisként) érett férfikorára sem, annak a férfinak teljesen elveszik a libidója?
Nekem már a rendes és rendszeres szex ideiglenes hiánya is jelentősen csökkent minden nemi vágyat, és kíváncsi lennék hogy ez más férfiaknál miképpen működik
Illetve arra is hogy visszafordítható-e ez a dolog?
Én ugyanígy vagyok vele mint az előttem hozzászóló.
39/f
Ugyanígy vagyok ezzel mint az első hozzászóló.
32F
"Nem, idővel csak gyűlik az anyag."
Az érthető hogy gyűlik az anyag
Nyilván ha nincs semmilyen kielégülés akkor kívánja a férfiember, durván
De a kérdésem arra vonatkozik, hogy a libidó csökken-e eközben, ill. hogy a szexuális teljesítőképesség romlik-e a rendes szex hiánya által?
És aki hozzászól hogy nem kevésbé kívánja az szűz-e vagy sem? Mert az is tényező szerintem
Én pl. nem vagyok szűz
Igen kérdező, ez így működik normális esetben. Az itteni válaszolóktól ne várj szakértelmet, ugyanis az itt lévő embereknek zömének magasabb az állati ösztönük, mint az intelligenciájuk.
A tesztoszteron termelődése 3-20 nap után lecsökken, ha sokáig nem történt úgymond ürítés. Ha egy szervet nem használsz, a tested megcseréli a fontossági sorrendet és más lesz a priorítása.
Teljesen nem lehet megszüntetni a nemi vágyat, de ha sokáig nincs akció, akkor nemcsak a hormonháztartásodat borítod fel, de a PC izmok is elkezdhetnek zsugorodni.
Annyit még hozzáteszek, hogy bár mindenki más, az egészséges tesztoszteronszint meggátolja azt, hogy te ilyen hosszú kihagyásokat hagyj, szóval lehetséges, hogy meg kellene nézetni orvossal a tesztoszteronszintedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!